Hele laget gjør deg god

Ridabu med 10 jenter i sonetropp høsten 2023

Ridabuflagg

I høst har det vært soneuttak for Sone Hamar for jenter født 2010 og 2011, mens det for guttene enda gjenstår noen uttakstreninger. På jentesiden har vi denne høsten fått med hele 10 jenter fordelt på J2010 og J2011! Dette er veldig bra, og viser at det er mulig å bli god i Ridabu.

Det som er ekstra gledelig er at det er flere jenter som ikke er langt unna å kapre en plass i Sonetroppen, og det viser at det gjøres mye riktig i klubben. Jentene som i denne omgang har fått plass i Sonetroppen har fått dette gjennom hardt arbeid i egen klubb, og flere har også lagt ned mange timer egentrening for å oppnå resultater. Det er derimot umulig å oppnå resultater uten en god treningsgruppe rundt seg, og vi i Ridabu er stolte av både J2010 og J2011 for den innsatsen de legger ned hver uke for å løfte frem hverandre. Det ville ikke vært mulig for disse 10 jentene som nå har kommet med i høstens Sonetropp uten alle jentene som ikke kom med.

Vi i Ridabu ønsker å gratulere alle 10 med plass på Sone Hamar høsten 2010, og ønsker dem lykke til på samlinger utover høsten.

Facebook
Twitter
LinkedIn