Dugnader

Ridabu IL er kjent for å være en «dugnadsfri» klubb. Med det menes at det er kontigenten til medlemmene som skal drive klubben økonomisk (ingen loddsalg, kakelotterier, eller andre inntektsbringende oppgaver). Med den nye kunstgressbanen og det omliggende parkområdet så vil det være naturlig at det vil bli noe mer enn vanlige vårdugnader for å holde parken i en pen og pyntelig stand. Vi vil jo at Black River Park skal være et fint sted å komme til for våre gjester, men også for oss selv i vår daglige bruk.


Som før vil vi fortsette med å ha kioskvakter (foreldre) fra utvalgte lag. I tillegg vil det fra i år også bli en søppelryddingsjobb. Dette var før med i kioskvaktens jobb, men vi ser at dette vil bli mer omfattende etterhvert som parken er mer utbygd. Det vil derfor bli satt opp en liste over alle lagene på uker hvor det blir søppelplukking (kan sikkert kombineres med treningstid). Mer info kommer etterhvert.


I tillegg har vi en kjent og kjær «onkel» på Kiwi som ønsker å få litt bistand tilbake. Det stiller vi selvfølgelig opp på, og det er spesielt mot høytider hvor det trengs pakkehjelp og varetellinger, m.m. Informasjon blir lagt ut etterhvert som vi får oppdrag.


Vi håper at alle tar sitt ansvar for at Ridabu IL skal fortsette å ha et flott anlegg og et fint sted for store og små fotballentusiaster.