Hele laget gjør deg god

Obligatorisk Koronavettkurs

Koronavettkurs

Fotballens koronavettkurs er obligatorisk for alle spillere, ledere, trenere og dommere i norsk ungdoms-, junior- og breddefotball. Det skal være trygge rammer i fotballen, også når det gjelder smittevern. Med kunnskap og forholdsregler skal vi holde viruset på avstand. Koronavettkurset er en del en del av det ansvaret norsk fotball tar for å hindre smitte.

Ungdomsspillere skal ha fullført kurset i løpet av august, mens seniorspillere (over 20 år) må ha gjennomført det før de kan starte igjen

Ridabu IL oppfordrer spillere og støtteapparat om å ta kurset sammen, for eksempel i forbindelse med trening. Gjennomføres snarest, helst før første kamp. Senest i løpet av august. Hver utøver må logge inn med sin unike MinIdrett-bruker for å fullføre kurs. Mobil eller pc.

NB. Logg inn og ta kurset på nettsiden www.minidrett.no, ikke i appen! Nettleseren Safari kan by på problemer, bruk helst Chrome eller Edge.

Sørg for at alle har opprettet en MinIdrett-bruker i forkant:

Gå inn på www.minidrett.no og klikk Ny bruker. Legg inn navn/personalia (sørg for å ha fødselsnummer 11 siffer klart).

  • Hvis du ikke har bruker fra før, vil du få beskjed om å lage brukernavn og passord.
  • Hvis du har en bruker fra før, så er det trolig en av foreldrene som har opprettet denne. Spør om de har brukernavn og passord som du kan bruke
  • Hvis du har en bruker fra før, men ikke finner ut av br.navn/passord, så velg «glemt brukernavn/passord». Legg helst inn epostadresse, og da må du velge den som er registrert hos klubben. Hvis dette er en gammel epostadresse, så forsøk å legge inn mobilnummer isteden. Ditt eget eller foresatt.

Mer informasjon om koronavettkurset:

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/obligatorisk-koronakurs-for-alle-spillere/

 

Brukerveiledning MinIdrett og kursgjennomføring:

https://www.fotball.no/koronavettkurs

Facebook
Twitter
LinkedIn