Hele laget gjør deg god

Jenny Kirknes til Equinor Talentleir

Jenny Kirk

Det er med stor glede og stolthet at Ridabu IL i dag mottok beskjeden om at 2010-modellen Jenny Kirknes er tatt ut til Equinor Talentleir 24.-28.juni. Samlingen gjennomføres i Porsgrunn, og innkallingen kommer fra Håkon Grøttland, leder for Landslagsskolen, hvor han skriver følgende til de uttatte jentene:

 

«Du er tatt ut til samlingen fordi du har overbevist flere over tid om at du har mye av det vi ser etter hos den «norske spilleren»; Kjærlighet til spillet, fart i beina, ball og hode samt spisskompetanse.

Målet med samlingen er at du skal få referanser på hvor lista ligger for å spille med flagget på brystet, og at du tar med deg dette tilbake i trenings- og kamphverdagen. 

Vi har stolte tradisjoner i norsk kvinnefotball, og store ambisjoner for fremtiden. Vi har tro på at nettopp DU er en av dem som kan gi oss flere stolte internasjonale øyeblikk. Det krever imidlertid mye og god trening de kommende årene.

I innkallingen finner du NFFs rollebeskrivelser. Ta en ekstra kikk på «Nøkkelsituasjonene». Dette er de situasjonene du må være ekstra god til å løse i din rolle, og som du skal evaluere deg selv på i Porsgrunn.

Gleder meg til å se deg i Porsgrunn!»

 

Over en femdagers periode vil Jenny både trene og spille kamper med jevnaldrende jenter fra klubber over hele landet, som alle er håndplukket til denne samlingen.

Uttaket er en stor annerkjennelse for all innsatsen Jenny har lagt ned over flere år, både organisert og gjennom egentrening. Dette er også en annerkjennelse for Ridabu IL som klubb, trenerteamet for J2010, og ikke minst resten av J2010-laget, som pusher hverandre til å bli bedre på hver trening. Ikke bare er det en gjeng med gode fotballspillere, det er også en god og stor sosial gruppe, noe som også er viktig i utviklingen av gode fotballspillere.

Ridabu IL ønsker å gratulere Jenny med uttaket og samtidig ønske lykke til på treningsleir!

Les mer om uttaket her

Facebook
Twitter
LinkedIn