Hele laget gjør deg god

Informasjon om Tottecup 2023 – lørdag 22.april

Tottecup 2023

Nå er Tottecup 2023 rett rundt hjørnet, og det ser ut til å bli en strålende dag med sol og god temperatur. Her kommer derfor litt informasjon vedrørende dagen for både trenere, spillere, foreldre, og alle andre som ønsker å ta turen ned på Black River Park.

 

Tidsskjema:

09.00: Alle lag bør være samlet på Black River Park klare til å spille.

09:10/09:15: Første kamp starter. Se kampoppsett for når du/dere skal spille

11:05/11:15: Siste kamp starter før en liten pause. I denne pausen vil det være mulig å spille for dem som ønsker det, men vi oppfordrer alle til å få i seg litt mat og drikke, samt følge med på årets loddtrekning.

12:10/12:15: Kamper starter igjen etter pause. Herfra og ut er kun satt opp kamptidspunkter. For de som ønsker å spille, ta kontakt med en dommer eller en av spillerne fra Ridabu A-lag for å sørge for at dere har en dommer til kamp.

14:00: HamKam Kvinner Elite spiller sin første hjemmekamp mot Bjørnevatn på Briskeby. Flere jenter fra HamKam har den siste uken vært på besøk hos oss og invitert våre spillere på kamp. Det er gratis inngang for både spillere, trenere og foresatte. Se HamKam sine hjemmesider eller app for billetter.

 

Kampoppsett:

Årets kampoppsett er noe annerledes enn tidligere år, etter tilbakemeldinger fra lagene. Derfor vil det i år spilles gutter mot gutter, og jenter mot jenter. Så langt det lar seg gjøre er det satt opp «internkamper» i årgangene først, før man møter en annen årgang etter dette. Alle får 3-4 kamper før pause. Se kampoppsett nederst i saken.

Noe annet som også er nytt av året er at trenere og spillere får mye mer frihet til å bestemme selv hvordan kampen skal gjennomføres. Lagene bestemmer derfor selv om man vil spille årgang mot årgang, eller blande lagene. Det viktigste er at alle har det gøy og får en god opplevelse denne dagen.

Spilletid er anslått til 1×15 min for 3’er, 1×20 min for 5’er og 1×25 min for 7’er. 7’er kan også spilles som 2×15 min da det er satt opp mer tid mellom kampene. Avtal med dommer før kampstart.

Dommere:

Årets dommere er gutter og jenter født i 2010. Alle har et ansvar for at vi beholder de dommerne vi har klubben, og derfor oppfordrer vi alle trenere, lagledere og tilskuere til å rose både med- og motspillere, samt dommerne, for gode prestasjoner. Fair Play gjelder ikke bare spillere, det gjelder for alle involverte – også tilskuere og dommere.

Årets byttedag:

Det vil på starten av dagen settes opp flere bord hvor man kan legge fra seg klær og utstyr man ikke lenger bruker. Siden vi ikke samler inn noe på forhånd, har vi i år bestemt oss for å gjøre det på følgende måte:
– Ta med det du har av utstyr (klær, sko, leggbeskyttere, etc.) som ikke brukes lenger, så lenge det ikke er ødelagt.
– Når man leverer fra seg klær og utstyr har man to muligheter.
1. Man skriver opp navn og telefonnummer på den som leverer fra seg utstyret, samt en liten sum man ønsker å få for dette (OBS: legger man fra seg flere ting, sett pris på hver enkelt ting). Klubben selger da dette utstyret for vedkommende uten at klubben tar betalt for dette.
2. Klær og utstyr doneres til klubben via den eller de som står ved bordet. Dette utstyret legges ut på bordet på lik linje med utstyr i alternativ 1, men summen som betales gis direkte til klubben. Det er snakk om symbolske summer for utstyret, så det er mulig å finne billig utstyr denne dagen.

Vi gleder oss til å se mange på Black River Park på lørdag! Vel Møtt!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn