Hele laget gjør deg god

HamKam Kvinner kom på besøk!

IMG_0120

I uke 16 har vi vært så heldig å få besøk av flere spillere fra HamKam Kvinner på treningsfeltet. Mandag 17.04 møtte Andrea Skarseth og Emma Holtet Lundberg på treningen til J2010, mens tirsdag 18.04 var J2011, J2012 og J2013 så heldige å få besøk av Selma Berget, Sara Regine Aas Berntsen og Sara Bræk. HamKam spiller på lørdag sin første hjemmekamp på Briskeby og ville i den forbindelse reise ut til yngre jentelag for å invitere alle på kamp og se hvor godt det gror under dem. Alle var enige om at dette var en morsom opplevelse for både barne- og ungdomsspillere, og for seniorene selv. Ridabu-jentene fikk muligheten til å bli trent av HamKam-jentene, stille spørsmål, ta bilder og be om autografer. Nå blir det Tottecup for de fleste av jentene, før ryktene sier at det blir flere jentelag fra Ridabu IL på Briskeby når HamKam sparker i gang kl 14.00.

Vi i Ridabu IL setter stor pris på initiativet til HamKam og takker for besøket. En ekstra takk til Andrea, Emma, Selma, Sara og Sara som tok seg tid til oss disse dagene.

Ridabu IL ønsker HamKam Kvinner masse lykke til med årets første hjemmekamp og resten av sesongen! Vi heier på dere og Like Muligheter!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn